Scroll down
Drag
Click
Button Text

Kontiki van der Valk - Luxury Suites

Zakelijk
Particulier

Point of departure

Dit is de plek waar ultieme luxe en buitengewone gastvrijheid samensmelten tot een geslepen diamant. Deze vakantie op paradijselijk Curaçao zult u nooit meer vergeten, treed binnen in uw eigen paradijs en laat de hectiek van alledag ver achter u. Geniet van ongelimiteerde service, een subliem uitzicht en eersteklas faciliteiten. Een verblijf op dit niveau is niet langer een magische droom, maak grandioze herinneringen en ontdek de Luxury Suites van Kontiki Beach Resort.

Met de realisatie van 23 buitengewoon luxe suites is Kontiki Beach Resort én Curaçao een parel rijker. Ervaar onze vijf suite categorieën; stuk voor stuk uniek maar met dezelfde klasse en exclusieve charme. Uw eigen paradijs op één van de mooiste plekken ter wereld.

Het schitterende uitzicht op de Caribische Zee aanschouwt u vanuit uw eigen privé zwembad. Ga voor een verfrissend drankje uit uw cocktailstation en proost op een onvergetelijk verblijf. Uw luxe suite biedt werkelijk alle faciliteiten die u zich kunt wensen, u hoeft alleen nog te genieten

No items found.

I cook with wine and sometimes i even add it to the food

No items found.

Next project

Jaren 30 Nieuwbouw Villa

Lees ons verhaal

Ready to visualise your dream?

Laat je persoonlijke gegevens achter en wij zorgen voor de rest.
Dank u wel! Uw inzending is ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.