Scroll down
Drag
Click
Button Text

Services

Zaken doen met ons interieurbureau betekent dat je volledig ontzorgd wordt tijdens het proces van realisatie van je droomwoning/-hotel/-bedrijf. Van ontwerp tot begeleiding, van voorstel meubels to taan inrichting & styling. Wij begeleiden en sturen het proces aan inzake de afwerking van het interieur. Daarnaast onderhouden wijvoor jou contact en communiceren wij met de architect, projectbegeleider, aannemer en de installateur.

The process

The process

The process

The process

Stage one
0
1

Stage one

We maken een afspraak voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Dat houdt in dat we ons aan elkaar voorstellen, jij je woonwensen met ons deelt, een budget indicatie afgeeft en dat we een tijdsplan opstellen.

Stage two
0
2

Stage two

We maken de opdracht definitief. Je ontvangt van ons een visueel ontwerp dat voor een eerste impressie zorgt.

Stage three
0
3

Stage three

Als het visuele ontwerp wordt goedgekeurd werken wij dit uit tot een definitief ontwerp. De eerste 3D tekeningen, samples en materialisatie worden aan jou voorgelegd. We duiken dieper in jouw wensen, om tot een excellent en gewenst eindresultaat te komen.

Stage four
0
4

Stage four

Het definitief maken van de materialen, kleuren en verschillende afwerkingen gebeurt in deze fase. Dit is het complete ontwerp incl. lichtplan. Wij leggen dit vast nauwkeurig vast voor derden.

Stage five
0
5

Stage five

Hierop volgt een gesprek waarin we samen bespreken welke stijl er uitgestraald moet worden en welke smaak de opdrachtgever heeft. Hierop gebaseerd gaan we aan de slag met zaken als inrichting, meubels, verlichting en decoratie.

Stage six
0
6

Stage six

Zowel esthetisch als technisch controleren wij met een kritisch oog de uitvoering. Dit om het uiteindelijke gewenste resultaat te bereiken.

Ready to visualise your dream?

Laat je persoonlijke gegevens achter en wij zorgen voor de rest.
Dank u wel! Uw inzending is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.