Scroll down
Drag
Click
Button Text

Services

Jouw droomwens is ons uitgangspunt. Wij zijn een full service interieurbureau. Vanaf de start zijn wij betrokken bij het gehele project en gaan enthousiast gezamenlijk het traject aan. Wij zien bouwkundige aspecten en denken meteen in detail mee. Onze service is onze kracht.

The process

The process

The process

The process

Stage one
0
1

Stage one

In een persoonlijke ontmoeting bespreken we alle mogelijkheden. Tijdens dit gesprek worden alle ideeën en wensen op tafel gelegd. Een wederzijds vertrouwen is essentieel.

Stage two
0
2

Stage two

In de tweede fase komen de eerste ideeën steeds meer tot leven. Wij nemen jou mee in het visuele concept voor een betere sfeerimpressie en eerste indruk.

Stage three
0
3

Stage three

Wij werken dit uit tot een passend geheel in de derde fase. De eerste 3D tekeningen, samples en materialisatie worden aan jou voorgelegd. We duiken dieper in de wensen, om tot een beter eindresultaat

Stage four
0
4

Stage four

Het definitief maken van de materialen, kleuren en verschillende afwerkingen gebeurt in deze fase. Dit is het complete ontwerp incl. lichtplan. Wij leggen dit vast nauwkeurig vast voor derden.

Stage five
0
5

Stage five

Zowel esthetisch als technisch controleren wij met een kritisch oog de uitvoering. Dit om het uiteindelijke gewenste resultaat te bereiken, zodra de afronding werkelijkheid is geworden poppen wij graag de champagne met jou na oplevering.

Ready to visualise your dream?

Laat je persoonlijke gegevens achter en wij zorgen voor de rest.
Dank u wel! Uw inzending is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.